Auto Show 2006

İçinde bulunduğumuz kasım ayının 3'ünde başlayan ve 12'sine kadar devam edecek olan festival tadında bir fuara ev sahipliği yapıyor İstanbul. Otomobil tutkunlarını bir araya getiren Auto Show 2006'dan bahsediyorum. Cnr Expo'nun 8 holunu kaplayan fuar kapsamında birbirinden güzel otomobiller, giriş kapısında itibaren pırıl pırıl parlayarak ziyaretçilerin gözlerini kamaştırıyor. En lüksünden en sporuna kadar aklınıza gelen ya da gelmeyen yüzlerce model ve marka yerlerini almış sizleri bekliyor. Gidip görmekte, görüp hayran kalmakta fayda var. Rüyaları süsleyen modeller, şahsen nasıl alınabildiğine aklımın ermediği pahalı arabalar, şirin mini cooperlar hem insanı sinir etmek hem de bir gün benim olacaksın diye gaz vermek için standlara kurulmuş durumdular.

Fuara gidecek olanlara bir kaç nacizana önerim olacak:

  1. Bayanlar sakın topuklu giymeyin!Yoksa fuarı gezmek yerine cafelerden birinde oturmak zorunda kalırsınız...
  2. Çocuklarını beraberinizde oralara kadar sürüklemeyin, zira onlar şimdilik arabaların sadece oyuncaklarından hoşlanıyorlar.
  3. İçinize kısa kollu bir t-shirt giyin. İçerisi çok sıcak. Dışarı çıktığınızda sıcak vücudunuz soğukla karşılaştığı an hasta olacağınızın resmidir...
  4. Sevgililer, buluşmak için kendinize başka bir yer bulun...
  5. Evli çifler, kocalarınızı yalnız göndermeyin. Hostes kızlar çok güzel...
  6. Eğer hassas bir insansanız fuara sakın gitmeyin! Hayaliniz olan otomobilleri görünce fenalaşabilirsiniz.
  7. Son olarak aşağıdaki linke tıkladaman ve sonuna kadar izlemeden Auto Show'u unutun gitsin!

http://www.imedya.com/itv/default.asp?id=192757

Comments

Popular posts from this blog

333333333333333333!!!!

4444444444444